EN LITEN BLOMSTERBUTIK I CITY

Wilthorn blomster & blandat

BLOMMOR DIREKT HEM TILL DÖRREN?


Att ha färska blommor hemma gör verkligen något med humöret! Men ibland kan det vara svårt att få ihop det tidsmässigt. Hos mig kan du beställa lösa blommor eller buketter som levereras direkt hem till din dörr - som en tidningsprenumeration.


Prenumerationen går att välja både så att du får blommorna hemkörda till dig eller så att de är färdiga i butiken för snabb avhämtning. I båda fallen går det att välja till lån av vas eller kruka mot en handpenning och mindre avgift om du inte har några själv hemma och inte heller önskar köpa någon.

Blommor hem till dörren

(snittblommor)


Du väljer själv vad för typ av prenumeration du önskar - en bukett, ett arrangemang (blommor i oasis) eller lösa snittblommor. När du väljer får du även möjlighet att önska färg och bestämmer hur mycket det får lov att kosta.


Du kan välja att få blommor precis så många gånger i månaden du önskar. Allt från en gång i månaden till två gånger i veckan.


Leveranspriserna är varierande beroende på var du bor samt om leveransen kan genomföras under butikens öppettider eller om det endast går på kvällen - ring eller kom in och fråga för att få ett exakt pris!

(maxpris per leverans 119kr inom Malmö)

Blommor drive through

(snittblommor)


Har du möjlighet att hämta blommorna själv i butiken? Då passar denna typ av prenumeration dig.


Du kan välja något av följande alternativ - en bukett, ett arrangemang (blommor i oasis) eller lösa snittblommor. När du väljer får du även möjlighet att önska färg och bestämmer hur mycket det får lov att kosta samt vilken dag du vill hämta upp dina blommor.


Sen är det bara till att svänga förbi  butiken där dina blommor är färdiga för avhämtning - snabbt och smidigt för dig!

Krukväxter


Har du ett stort intresse av växter? Eller bara inte har så gröna fingrar så att växterna dör emellanåt?


Med denna prenumerationen kan du få krukväxter utkörda hem till dig eller färdigt ihopplockade för avhämtning i butik.


Du väljer själv hur ofta du skulle vilja ha nya växter samt var du önskar att ha dem - inomhus (soligt/skuggigt) eller utomhus (på balkong eller i trädgården).


Vid utkörning varierar leveranspriserna beroende på var du bor samt om leveransen kan genomföras under butikens öppettider eller om det endast går på kvällen - ring eller kom in och fråga för att få ett exakt pris!

(maxpris per leverans 119kr inom Malmö)


Denna prenumeration passar även utmärkt till samfund och föreningar som behöver få sin innegård uppiffad med lite blommor!

Copyright @ All Rights Reserved

Föreningsgatan 47, 211 52 Malmö I info@wilthornblomster.se I 040 - 15 45 80