EN LITEN BLOMSTERBUTIK I CITY

Wilthorn blomster & blandat

Modell S

Minst två olika blomstersorter

160:-/leverans

Modell M

Minst tre olika blomstersorter

320:-/levernas

Modell M x2

Samma som ovan men anpassad för att ha ex. ett arrangemang på vars en sida av receptionsdisken

620:-/leverans

Modell L

Minst fyra olika blomstersorter

480:-/leverans

BLOMSTRANDE VERKSAMHET!


Se till att kunderna får ett bra första intryck av er verksamhet - finns det något som livar upp bättre än levande material? Glöm den klassiska fruktkorgen och satsa på färska blommor istället!


I abonnemangen rörande snittblommotr/buketter ingår kostnadsfri utlåning av vas samt leverans (inom Malmö - utanför Malmö mot transportavgift)

 

(alla priser på sidan är exklusive moms)

Exempel på modell "M x2"

Exempel på modell "L"

Färdiga buketter/arrangmang


Med detta abonnemang får ni så ofta ni önskar, vanligast en gång/veckan, en färdigbunden bukett eller arrangemang (blommor nedstuckna i oasis) levererat till er. Vid beställning kan Ni önska blommor i en viss stil eller viss färgskala. Det går även utmärkt att välja ett allergivänligt alternativ - då innebär det att blommor med starka dofter utesluts ur arrangemangen.


Nedan listas standardstorlekarna och priserna, men Ni är varmt välkomna att höra av er för ett skräddarsytt paket som passar just Ert företag eller verksamhet!

Exempel på modell "S"

Exempel på modell "M"

Lösa snittblommor


Kanske vill ni inte ha färdiga buketter utan bara lösa blommor för att själva placera ut i vaser eller sätta ut för att framhäva era egna produkter


Ni bestämmer själva hur ofta ni vill ha blomor levererade, allt ifrån två gånger i veckan till en gång i månaden eller enbart vid speciella event. Det går även att önska färg och blomstersort eller låta det vara  "floristens val"


Ge oss det antal stjälkar ni önskar eller en budget så väljer vi och levererar blommerna till Er!

Krukväxter


Behöver ni lite nya växter i era fönsterkarmar? Eller har ni kanske en bakgård som skulle må bra av lite omvårdnad och nya växter? Kanske har ni några krukor utanför entrén som behöver tillsyn och blommor efter säsong?


Jag levererar gärna alla typer av krukväxter till Er! Både för inomhus och utomhus bruk.


Ett alternativ är ett abonnemang med leverans och planering av utomhusväxter, då kommer jag förbi er verksamhet 1-4 gånger per år och planterar växter efter säsong och inom den budget vi tidigare bestämt - allt ni behöver göra sen är att vattna! Alternativt så levererar jag bara blommorna om ni själva känner att ni vill plantera.


Vid växter för inomhusbruk berätta vad ni har tänkt er och om ni har några önskemål. Ska det vara blommande växter eller enbart gröna? Eller berätta bara hur de kommer stå ljust och soligt eller liter mörkt och skuggigt så kan jag välja ut lämpliga växter till er. Vid större beställningar kan jag även komma ut till er och kolla på plats för att kunna ge den bästa rådgivningen.


Hör av Er och berätta vad ni tänkt er så kommer jag med ett förslag samt offert!

Copyright @ All Rights Reserved

Föreningsgatan 47, 211 52 Malmö I info@wilthornblomster.se I 040 - 15 45 80